Pelerinaj in Ierusalim

Pelerinaj in Ierusalim

Articole >> Articole

Oraşul Ierusalim este unul dintre cele mai vechi, mai iubite şi mai vizitate oraşe ale lumii.

Cele mai reprezentative obiective pentru creştini sunt: Biserica Sfantului Mormant de unde a Inviat Mantuitorul, Biserica Tuturor Natiunilor sau Biserica…

More...
Biserica Sfantul Mormant

Biserica Sfantul Mormant

Biserica Sfantului Mormant este numita de ortodocsi Biserica Invierii, pentru ca nu moartea, ci Invierea Domnului este temelia, cununa, biruinta crestinilor.

Biserica Sfantul Mormant sau Keniset el-Kiyaneh este o cladire mare, ce se intinde pe locurile in care se crede ca…

More...
Muntele Sinai

Muntele Sinai

Articole >> Articole

Muntele Sinai, numit intre localnici si cu numirea de "Jebel Musa", adica "Muntele lui Moise"

Muntele Sinai, este unul dintre cei mai insemnati si cunoscuti munti din Peninsula Sinai, Egipt. Acesta este locul in care…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Informatii utile de calatorie in pelerinaj in Ucraina

Pelerinajul  se desfasoara pe teritoriul UCRAINEI care este ortodoxa pe stil vechi .

De aceea  trebuie sa tinem cont de sfaturile insotitorului din Ucraina si de regulile manastirilor pe care le vom  vizita,avem posibilitatea de a participa la Sf. LITURGHIE si de a va impartasi .

Cazarea se face la manastiri in camere de 4-5 locuri ,iar tinuta este obligatorie de pelerinaj :fusta, capul acoperit,incaltaminte comoda .

De-a lungul traseului vor fi locatii in care se va putea servi o masa calda  contra cost (echivalentul a 3-4 euro/pers).

Cheltuielile personale ,pomelnicele se vor face in moneda nationala –grivine –pentru acesta veti putea schimba 1euro(10grivine),1dolari (8grivine)la casa de schimb valutar indicate de insotitor .

 

Documente de calatorie – pasaport –valabil inca 6 luni dupa incheierea pelerinajuluisi asigurare de calatorie (se poate incheia si la agentie)

 

SUGESTIECINE DORESTE SA AJUTE MANASTIRILE ROMANESTI –POATE DONA CARTI RELIGIOASE din seria   -ne vorbeste Pr. Cleopa ;Arsenie Papacioc PR Iustin Parvu ; Vietile Sfintilor,Psaltirea ,SF. Evanghelie ,Biblia ,carti de rugaciune ,carti religiose pentru copii IN LIMBA ROMANA (este mare nevoie deoarece nu au de unde sa le procure )

 

 

Doamne Ajuta!

Vremea in Israel

facebook

Închide fereastra   X