Pelerinaj in Ierusalim

Pelerinaj in Ierusalim

Articole >> Articole

Ora┼čul Ierusalim este unul dintre cele mai vechi, mai iubite ┼či mai vizitate ora┼če ale lumii.

Cele mai reprezentative obiective pentru cre┼čtini sunt: Biserica Sfantului Mormant de unde a Inviat Mantuitorul, Biserica Tuturor Natiunilor sau Biserica…

More...
Biserica Sfantul Mormant

Biserica Sfantul Mormant

Biserica Sfantului Mormant este numita de ortodocsi Biserica Invierii, pentru ca nu moartea, ci Invierea Domnului este temelia, cununa, biruinta crestinilor.

Biserica Sfantul Mormant sau Keniset el-Kiyaneh este o cladire mare, ce se intinde pe locurile in care se crede ca…

More...
Muntele Sinai

Muntele Sinai

Articole >> Articole

Muntele Sinai, numit intre localnici si cu numirea de "Jebel Musa", adica "Muntele lui Moise"

Muntele Sinai, este unul dintre cei mai insemnati si cunoscuti munti din Peninsula Sinai, Egipt. Acesta este locul in care…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Informatii utile de calatorie in pelerinaj in Israel

Informatii utile  de calatorie in pelerinaj in Israel

Bagajele vor fi formate din doua tipuri┬á un geamantan mai mare pentru cala in care va puteti puna si alimente pentru pranz ex: pateu ┬á,biscuiti ,chipsuri ,sticksuri ,┬á fructe(exista posibilitatea de a va cumpara si de acolo fructe ÔÇôportocale ,banane) si pentru prima zi o┬á sticla cu apa plata dupa┬á care veti putea cumpara apa plata cost┬á 1 $-o sticla de un 1 lsi ┬Ż si unul de mana mai mic maxim 70 cm in care nu aveti voie sa puneti penseta ,forfecute ,cutit sau orice obeicte ascutite ,lichide ,parfumuri ,acetona si produse alimentare-acestea le veti pune in bagajul de cala .Limita maxima este de 23 kg pt bagajul de cala si 10 kg pentru bagajul de mana

Cumparaturile se fac in dolari de aceea va sugeram sa aveti schimbati in bacnote mici de 1 ,5,10,20 de dolari pentru ca de multe ori nu vor avea sa va dea restul .

Pomelnicele le veti da la preotii romani ,calugari si veti pune dolari fiecare dupa posibilitatati ,in biserici 3 lumanari costa 1 dolar .

Cazarea se va face in hotel 4* camere cu  2si 3  paturi in camere  cu baie propie  ,masa se serveste in sala de mese a manastirii micul dejun iar cina   are in meniu ciorbe sau supe pe langa felul 2 .

Va sugeram sa aveti un rucsac pentru deplasarile din cursul zilelor in care vizitam  sa va puteti pune o sticla cu apa ,un sandvich si pentru doamne o fusta daca sunteti in pantaloni , o esarfa pentru ca sa puteti intra in biserica .

La imbarcarea in autocar  din Romania se va face in ordinea inscrierilor iar in Israel se va trage la sorti  nr  locului  pe care il veti ocupa .

SUGESTIE CINE POATE POATE DUCE LA MANASTIRE  MIEZ DE NUCA ,ESENTE DE ROM SI DELICAT SAU O LENJERIE DE PAT CREPONATA ALBA PE CARE SA O DONATI IMPREUNA CU UN POMELNIC PENRU CA PREOTII DE LA MAN SA VA POMENEASCA LA SFINTELE SLUJBE .

 

DOAMNE AJUTA !

Vremea in Israel

facebook

├Änchide fereastra   X